Societatea NUSCO IMOBILIARA se numara printre cei mai mari operatori imobiliari din Romania. Societatea isi propune sa dezvolte importante zone urbane prin proiectarea si construirea unor ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si parcuri comerciale concepute modern, inspirate unor principii de calitate si sustenabilitate a mediului inconjurator. Societatea NUSCO IMOBILIARA realizeaza de asemenea investitii cu profit in sectorul retail, birouri si complexe turistice si pe piata europeana. In istoria sa, obiectivele urmarite de valorificare si dezvoltare a propriului portofoliu, i-au permis sa castige rolul de jucator de referinta in dezvoltarea imobiliara in orasul Bucuresti. Societatea NUSCO IMOBILIARA realizeaza in nume propriu managementul si promovarea imobilelor aflate in proprietatea sa, pentru imbunatatirea constanta a performantelor investitiilor.

MODEL DE BUSINESS

Societatea are ca model strategic de dezvoltare cel al Investment & Management Company.

MISIUNE

Generam valoare in timp prin valorificare si crestere. Promovam valori de eco-sustenabilitate si responsabilitate fata de clienti si parteneri.

DEZVOLTARE IMOBILIARA

Societatea investeste direct in dobandirea unor terenuri in zonele metropolitane pe care urmeaza sa le recalifice, terenuri pe care urmeaza sa le valorifice si in imobile si platforme industriale pe care urmeaza sa le reconverteasca.

ISTORIC

Infiintare: anul 1997

  • Societatea NUSCO IMOBILIARA a fost infiintata de Presedintele, domnul Mario Felice Nusco.
  • In anul 2000 a fost dobandita platforma industriala Pipera in zona de nord a orasului Bucuresti.

Intre 2000 si 2010: largirea portofoliului imobiliar cu profit

  • Aleea Alexandru office: 1.500mp birouri clasa A
  • Floreasca cladire de birouri: 4.000mp birouri clasa A
  • Caramfil office: 1.300mp birouri clasa B
  • Parcul comercial Pipera 48: 17.500mp suprafata comerciala

Anii 2010–2015: consolidarea unor noi proiecte rezidentiale

  • Construire NUSCO TOWER: 23.000mp birouri clasa A
  • Dezvoltare proiect rezidential CITTA in cartierul Pantelimon la cativa kilometri de centru. Este un parc rezidential de conceptie moderna cu 580 apartamente, spatii de parcare, zone verzi, parc si servicii comune.
  • Dezvoltare complex rezidential PREMIO, locatie de prestigiu si finisari deosebite.