Premio: Un loc aparte map

Centrul Bucurestiului este locul unde totul se intampla. Daca nu vrei sa pierzi nimic, Premio - Exclusive City Center Apartments este scuza perfecta pentru a te muta aici.

Construit de Nusco Imobiliara impreuna cu o echipa de arhitecti talentati de la Fabrica de Arhitectura, Premio este combinatia unica de cladire de calitate cu un design elegant, intr-o locatie excelenta.

Cand arhitectii au proiectat apartamentele Premio, au avut mereu in minte cel mai inalt standard de exclusivism si de lifestyle contemporan. Rezultatul este un amestec rafinat de eleganta, calitate, confort si standarde ridicate, pentru toti cei care stiu ca “lucrurile bune vin in editie limitata”.

Pentru mai multe detalii viziteaza www.nuscopremio.roCITTA RESIDENTIAL PARK: Bine ai venit acasa! map

O casa asa cum ti-ai dorit mereu, o investitie inteligenta pentru viitor!

Situat in apropiere de Piata Delfinului, intr-o zona aflata in plina dezvoltare si bine conectata la oras, Citta Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri cu 380 de apartamente.

Construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere, Citta ofera toate facilitatle de care ai nevoie: de la parcare private si parc securizat, pana la spatii comerciale si locuri de joaca pentru copii.

Apartamentele cu 2 si 3 camere, luminoase si eficient compartimentate, cu finisaje si dotari de top, fac din Citta un parc rezidential cu adevarat modern, la standarde europene.

Pentru mai multe detalii viziteaza www.nuscocitta.ro